tisdag 1 januari 2008

Thunderkingz/Tårta på Tårta...

Vi i PUBB har aldrig sagt stopp när det kommer till för mycket av det goda. "Extra allt" blev till en slags lifestyle när brutala brursor, stenhårda storasyrror, galna grannar och hårdingar runt hörnet lärde oss att aldrig nöja sej med något mindre än cok mycket mesta av det bästa.
"Tårta på tårta"gjorde oss fetare än fetast. Back in the day när 30 thunderkings var 10 thunderkings mer än 20 thunderkings så tjall vi all thunderkings och bomba din trappuppgång. Sen vi solong, long gone..
Mmm vilka minnen...
En gammal god och fin traditition som vi med ömhet och visdom överlämnat till den lite yngre generationen av småsyskon och shunos som gillar när det låter BLAAM!!
Sen typ 2004 är Thunderkings förbjudna i Sverige, men fyverkerier och andra explosiva pieces såsom "Tårtor" är fortfarande tillgängligt för dessa unga eldsjälar som brinner för att blasta av en sprakande parad. Med detta relativt nya förbud finns det nu inga andra möjligheter än att med tårta på tårta på tårta på tårta köra de galnaste färgburners som någonsin skådats i din trappuppgång.
Tårta på tårta dessa dagar is a piece of cake. YUM!

4 kommentarer:

  1. Shuuuu!!! Thunderkings!

    SvaraRadera
  2. Vafan hände med den utlovande nyårskrönikan?

    SvaraRadera
  3. Den som väntar på något gott, väntar alltid förlänge?? Om resten i BB klicken får tummarna ur arslet o mailar mig bilder, så ska ni nog se att den ligger uppe senare i veckan.

    SvaraRadera