onsdag 6 juni 2007

Välkomna

Sedan år 2000 har vi varit POOR UGLY BAD BOYS. 7 år senare på nationaldagen känner vi alla att det är dags att ta steget ut i cyberrymden. På denna sida kommer det att vara 100% PUBB. Allt mellan färg burners till snabba silver pieces.


Mycket nöje!

4 kommentarer:

 1. PUBBSTYLEMOVERS. Finns det några andra Crews i STHLM, alltså några andra Crews som är TOP-NICE? I aint heard of that! POORUGLY (slide on em) RPRZNT´N until they dead, on some 3000 shit Nuff said.

  SvaraRadera
 2. Tja, KCN var top-nice innan pubb ens var påtänkt. Känn på den ;)

  SvaraRadera
 3. En fin och ljummen vårdag 1997 körde jag och Kirne lilla väggen i spånga, goodtimes! Jag signade min piece "K-line Skogås connection" Hör och häpna, helgen efter fanns det ett sprillans nytt crew- KCN K-line ConnectioN.. Av en slump? I think not! 10 år senare känns det fortfarande bara roligt att ha gett ett av Stockholms mest inflytelserika crews deras namn. Vi i PUBB bjussar på det. Men kompis, BOW DOWN!!

  SvaraRadera
 4. Snackar vi namn eller kvalla? Snackar vi namn så skrevs redan "K-LINE" utav Astma runt -93, "Connection" var ett givet "grupp-namn" eftersom vi runt tidpunkten för grundandet utav KCN lyssnade på Westside Connection. Dessutom så var alla medlemmar ganska spridda längs linjen och crewet blev det som band oss samman. (se ordet "connection")

  SvaraRadera