fredag 25 april 2008

Down South Blazin'

Amsterdam är en fin stad med en aning skamfilat rykte. Man kan säga att den är känd för ca 5 saker. Coffe shops, kanaler, horor i skyltfönster, träskor och tulpaner. och även fast jag fick en skymt av dem alla var det inget av nämda ting som i första hand gjorde det till mitt val av resmål. Det var att måla jag ville.

För att kunna måla mycket måste man äta en stadig frukost och om du nån gång åker till Amsterdam så rekomenderar jag at du inmundigar dessa på Singel 404. Bilden får tala för sig själv.

Den här bilden får också tala för sig själv.


Jag hade även med mig en resekumpan. Hans pappa hette Larry Bird och var basketstjärna i Boston Celtics. Han har lärt sin son allt han kan och här ser vi bevis på det. Slamdunk i förortsghettot.


Alla writers i Amsterdam var skitskraja föra att göra dåligt ifrån sig. Då blev man inlåst här. Andra kostiga saker var att man köpte sina cans i ett stånd på en marknad och att det inte finns en enda backe i hela staden. Man blev nästan sjösjuk av plattheten.


Det fanns mycket goa väggar i staden och detta är bara ett smakprov på vad som åstakoms på knappa fyra dagar. Även fast ölen serveras i sjukt små glas, språket var helt oförståeligt och att damerna kanske inte levde upp till svensk standard så får Amsterdam 4 av 5 Rizla-papper i betyg av mig. Klart roliga stad att hänga i om man inte är en tråkmåns. Rekommenderas varmt som man brukar säga. Ett stort tack till SpitOne för all gästfrihet och för att du visade oss alla feta spots!

Ses när dimman har lagt sig! /ABYSS163

4 kommentarer:

  1. Snyggt! Mer! Vadsomhelst! Bloggen höll ju nästan på att nudda den absoluta nollpunkten med allt skitsnack. Trodde hela grejen med en blogg istället för en fotolog var att skippa all bullshit.

    SvaraRadera
  2. ...men eller hur!
    Big up abyssen!

    SvaraRadera