torsdag 17 april 2008

Dags att ta sig i kragen?

Efter en återblick på förra årets inlägg har det konstaterats att ”the game” tycks har stigit vissa av oss över huvudet. Jag vet inte det ja men en reaktion är på plats. Vill man hänga med lite och fortfarande visa att man har något att ge så är det kanske att steppa upp gamet en smula. Nedan kommentar har hittats bland en av inläggen från förra året.

”äähh lägg av nu va.Seriöst.så väldnas duktiga är ni inte.det verkar gå er över öronen.lite jävla självinsikt bör åberopas snarast.tack.nu tillfredställer jag er säkert genom att vara sådär spontan som bara en riktigt uppretad kan vara.men jag bjuder på det..men vafan grabbar.eran stil är ju inte direkt klockren.den enda som någorlunda håller fortet genom alla pieces är väl Relik.Ni andra är ju bara närlägsna kopior av honom och diverse andra utländska writers vilka ni säkerligen redan vet vilka det bör vara.Eran tekink är ju inte heller direkt i ögonfallande.skyll gärna på 25-års krisiga fyllor med mersmak, men vafan.ni skall ju ändå vara en slags elit här i Sverige.och med eran påstådda kompetens bör ni ändå vara ödmjuka i er framtoning, vafan liksom.how much freshness can you take?det är ju bara FÖR pinsamt.get a grip in your hip and start shaking up some dope shit.Alla är inte lika lättköpta som ni verkar tro.Provocerar jag er nu?hoppas innerligt det, även om ni låtsas småflina och snabbt konstaterar att det är avundsjuka som har postat det här inlägget. I can assure, det är det INTE.Lägg av med attityden och bespara oss såna här och liknande posteringar i framtiden.laugh all you want, men ni vet att ni inte är oberörda av kritiken.låt det svida lite.Den känslan i maggropen ni nu bör ha uppnått är ungefär densamma som jag kände när jag såg detta inlägg.förstår ni nu?”

Jag har gått fler kurser i kundhantering(detta är inget jag vanligtvis skryter med) och har fått lära mig att man alltid skall lyssna på kunden(öhhh) och ta till sig av den kritik man får. Detta för att kunna utvecklas inom det man gör och skapa en produkt som kunden är nöjd med. ”Resultatet av min kommunikation är den respons jag får”. Nu målar ju visserligen de flesta för sin egen skull men det är ju alltid kul när människor uppskattar det man gör.
Med det sagt så får man väl nästan titta på bloggbesökarna som en sorts kund och jag ser då ett ansvar att förmedla en produkt som kunden vill ha.

Enligt ovan citerade inlägg så ligger uppenbarligen vårt absolut största svaghet i att vi inte kommer med tillräckligt mycket egen ”funk”. Tekniken är dålig och vi bajtar helt enkelt för mycket. Som vi alla fått lära oss från dem första risiga försöken till en målning är att bajting är ungefär likvärdigt med att tjalla på en crew medlem eller stjäla frukt i Långtbortistan… hand cutting shit. Hellre en ful piece än en bajtad piece! Jag håller med. Jag förnekar inte att jag bajtat ett och annat i mina dar, att ta till mig av det jag gillat har hjälpt mig att utveckla mig själv och fått mig att försöka hitta egna vägar i mitt målande vilket jag är glad för.

Vid det här laget har förmodligen dem flesta slutat läsa för länge sen. Det var ett osmart drag för nu blir det nämligen tävling. Som ett försök med att få bukt med bajting problematiken så utlyser jag härmed en tävling. Tävlingen börjar med en gång och reglerna är enkla.

Jag efterlyser den mest innovativa och nyskapande piecen ni kan prestera. Orginalitet och freshness! Alla medel är tillåtna så länge det är gjort med glädje. Man får skicka hur många bidrag som helst och jag vill ha dem senast 2008-07-31. Vinnaren får en middag i cribben med yours truly samt en halv låda cans. Dricka på maten ingår.

OBS Tävlingen vänder sig endast till PUBB medlemmar. Relik får också vara med och tävla trots att han är grafmaster.

/YESR ONE!

16 kommentarer:

 1. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.

  SvaraRadera
 2. fuck yess!!
  middag o cans....

  SvaraRadera
 3. vadå relik är ju fan den som baitar mest från caster, ni andra är ju grymma, skit i det där f-upet

  SvaraRadera
 4. Helt sonika håller jag mest med inlägget från mp3 e mp4 häruppe, inget spam där inte.

  Hahaha, nu vaknade ju tävlingsmänniskan i mig! Ingår alkoholhaltig dryck i middagen så kan du ge dig fan på att jag kommer lägga upp lite helt overkliga (nya, inte relik'ska) saker! ;)

  Näe, skämt åsido, jag tror att den här snubben helt enkelt tröttnat på ordet fresh som även jag kan tycka har använts lite väl flitigt! Jag föredrar ordet snajsigt, därmed spikar jag det inför framtiden!

  The contest is on! //Mack.

  SvaraRadera
 5. Det blir valfri dryck inom rimlig prisklass... we're not going to be poppin no christal if you now what I sayin'

  SvaraRadera
 6. ....nhaaan´sayn
  heter det väl ändå?

  SvaraRadera
 7. I stand corrected! Na'maayn!?

  SvaraRadera
 8. Jag tror att snubben ifråga är från göteborg? Ironi är nämligen någon göteborgarna aldrig riktigt bemästrat. Och med detta inlägg spelar han iaf mig rätt i händerna.

  /Disco 83

  SvaraRadera
 9. Disco 83, det där med ironi stämmer faktiskt. Göteborgarnas humor är mer direkt. Ordvitsar uppskattas mer än gärna. Och med tanke på att jag inte hittar en enda i inlägget tror jag inte det här är någon Gbgare. Snarare någon grinig jävel. Han kan komma ifrån vart som helst. Han på står att vi ska tillhöra någon slags Sverige-elit och kan därför claima bättre kvalitét av oss? Hör ni hur konstigt det låter? Har vi påstått det själva? Inte jag i alla fall. Visst finns det baiting även inom PUBB, so what? Vi har ändå egna stilar.

  Hela den här grejen med vem som baitar vem kan bli ganska tröttsam men ibland också rolig och jag passar därför på att posta en länk till en absurd diskussion i ämnet.

  http://www.fotolog.com/sthlmsdetaljer/42643196


  /RELIK

  SvaraRadera
 10. ....shit va alla orkar!

  SvaraRadera
 11. Det här blir kul. Postas alla pieces också?

  SvaraRadera
 12. Relik:
  Jag såg den där häromdagen, haha den är bra.

  SvaraRadera
 13. Nja, alla kanske inte postas men nog ska vi lägga upp några av dem som har chans att vinna ivf. Dåligt med bidrag än så länge.

  SvaraRadera
 14. vart är det tänkt att man ska skicka bidragen?

  SvaraRadera
 15. Till mig. Har man inte adressen så kan man alltid fråga. Kommer däremot inte att posta den här. Alla bilder som läggs upp på bloggen kommer också att bedömmas.

  SvaraRadera
 16. ...att folk kan tycka att ni skulle vara någon elit inom genren graffiti får stå för honom och det känns faktiskt som att han helt enkelt tyckt att intresset för Pubb Crew (Ent.) inom svea rikets gräns vuxit och att hans eget rykte börjat tunnats ut.

  ...och kör en kanske aningen tidig men ändå rätt - ha en stört-skön valborg!

  SvaraRadera