fredag 15 januari 2010

Face Off like Nicholas Cage.
Whuttup Cyberspace?!
Köpte med mej hem en snygg flaska mousserande idag, ride the PUBBUBBELY... Har hällt upp det i ett ännu snyggare glas och sitter och smuttar på första upphällningen med en fet RnB dänga på full blast och tänkte att jag skulle göra ett inlägg om the goodlife. För även om det inte är "riktig" Champagne så säger mina smaklökar yes! och strupen att det kittlas..
Visste ni förresten att varje glas bubbel innehåller cirka 4 till 8 miljoner små läckra bubblor. Fantastiskt! Man blir helt jävla burner med en fet cloud backround och får ögon som dom fetaste shines alla gizz tycker fresh! .... He. Nog om detta.
Låt mej berätta anledningen för denna celebration. Fredag, javisst. Helgen är skön. Men idag är det 5 månader sen jag var inloggad! Har siktet inställt på 6 månader och med förutsättningarna verkar det som jag gots it locked.
För ungefär 150 dagar sen fick jag nog, fick inte alla saker som jag ville få gjort gjorda och den obehagliga känslan av att allt bara var en waste of time slog mej rakt på käft när jag kom på mej själv att sitta och klicka igenom för mej totalt okända människors fotoalbum bara för en tagg. Brainwash. Jag gör fetare taggar med FACEBOOK avstängt, jag har inte 500 kompisar. Har du?
Gör er ej besvär med trötta argument om att jag stänger ute en social plattform, nätverk mm blabla. Jag vet vad jag missar ut på, och är less på den diskussionen. Langa ett mejl kompez.
Kalla mej för en gammal dinosaurie om ni vill, det är okej. Då vet alla varför marken skakar där Pubbcrew drar fram.
Call the crib same number same hood. Its all good.
På halvårsdagen unnar jag mej en Bollinger..
/En svensk Adonis.

8 kommentarer:

 1. den svenska adonisen lever livet till fullo o går o likna vid en bubbel sippande blogg brutta från stureplan. Däremot går det inte att undgå ifrån att vi är ute o cycklar totalt i good old fashioned hangout när det gäller kontakt. ut på tuben din mes.
  /K

  SvaraRadera
 2. tycker det är helt rätt, frys ut facebook!

  SvaraRadera
 3. Haha! Kör en pis under månen, sen kan du snacka... Som back in the day när vi rocka alla spots!
  Hangout imorn, du fixar middag kompez! Ser fram emot att träffas!
  / Young Prince Painter.

  SvaraRadera
 4. Ooh la boohla!
  så nu räknas moonlight pieces plötsligt -mr.hardcore mään!
  ses över middagen immorn då.

  SvaraRadera
 5. Hehe.. so hardcore I wrote this layin on the floor in the basement!
  Ska försöka hinna scanna några fler bilder innan jag slajdar förbi.

  Ärtor.

  SvaraRadera
 6. fuck facebook.
  jag blev inspirerad.
  /PARANOID EYE

  SvaraRadera
 7. fullt koll på tags redan innan facebook

  SvaraRadera