torsdag 21 januari 2010

Waddup Bums?!


2010 har börjat bra, Unga Davan är 2.0 och han e fresh on the scene.
Slackar omkring och slirar runt i modden. The goodlife!
Pisen vi bjussar på idag är inte färdig på grund av det ökända och osköna begreppet som i folkmun kallas för "Riksknas i orten".. PUBB är som kängurus, vi studsar supersnabbt.
Allt som var kvar var lite uppshejpning, highlights och nån kaxig sajn. sprickor snurrade också runt under luvan men läget var hektiskt så det va ba bounce.
Känner att under dessa omständigheter det vill säga -bistra istider kan en oklar målning få passera, delvis på grund av följande...
Dagens fotomission slutade med- ett par upp till knäna blöta levis501, ett par snöfyllda Nikeys, en knuten näve i fickan och ett väsande "faaaan!!" på mina ladiesloves läppar.
Min feta burner var borta. Gubbjävlarna hade dragit vidare med sin snygga fikavagn, jag som tyckte jag var fett skön som inte gröna över deras fönster utan lämnade det färglöst så att dom skulle kunna sitta där med sina makerynni och fläskkorvs fyllda lunchlådor och titta ut på den trista och gråa vardagen medans dom la in feta baksnus mellan tuggorna. Jävla grisar.
Detta har ju hänt 100 gånger förut, men jag blir alltid lika sne. Kanske till och med lite ledsen, jag var tvungen att bryta loss en istapp ur mitt vänstra öga.
Thats the game och man är van. Men jag tror fanimej inte att sydeuropeiska writers behöver sörja över kamerabatterier som frusit ihjäl. Tror att det är en skandinavisk curse.
Inte ett foto blev det denna gång. Visst, bara jag kan dra på semester från och till, BeatifulEscape. Då kan jag leva och dö i Norden men fan, ta mej på orden- Jag har en fet lust just nu att sitta här och skriva, frenetiskt knappa in "J@vla H%rbock$ K?K f1tt J!vlar.
Men tyvärr har jag redan slitit ut dom tangenterna.
Laddar även upp lite exklusiva fliggs från PUBBCREWS amazing Raplife. Kan jag få en mickcheck 1, 2 någon?
Den snudd på fantastiska "Invisible Bike" är courtesy of my man KURIR. Han är inte so snäll po den lilla kattkräken. Men han plågar inte djur, han er deras vän.
Min vän också. Shuu kompess.
Brukar ju aldrig signera, men den här gången blir det så. Jag är upp och ut och härifrån, PEACE!
/Young Prince Paints.


10 kommentarer:

 1. Fett som fan! Synd att du inte hann klart! ;)

  //Mack...

  SvaraRadera
 2. southall's wsup...
  shaka

  SvaraRadera
 3. hehe. Jag gillar hur du får det till att "riksknas i orten" skulle vara ett allmänt begrepp. Om det inte har varit det förr så kommer det i alla fall bli det nu. Om ett år kommer man bara säga att man fick "RIO"

  SvaraRadera
 4. Enligt C-Johan så var riksknaset en tant som skulle promenixa med sin tax. Det kan ju omöjligen bli riksknas även om du blev rädd? Jag tycker annars att du skriver bra och borde söka jobb som bloggare på heltid. Aftonbladet har t ex skickat Alex Shulman(+familj) till Thailand ett par veckor. Kollade upp priset på stället de bodde på: 10.000 kr/natten! Det såg fint ut. Det du! /Cake

  SvaraRadera
 5. Fler lol-catz!

  T ex: Ställ upp katten mot den färdiga piecen, fotografera och lägg till texten:
  I haz no rikzknaz.


  /Nattsuddaren

  SvaraRadera
 6. bloggmaster in your area!

  SvaraRadera
 7. Cake: Någon C-Johan känner jag inte till tyvärr, däremot hänger jag mycket med en snubbe som kallar sej själv för CP-Johan. Han är skön, skålade in det nya årtiondet med honom. Kanske är det han du menar?
  Men du, lyssna inte på honom- han e full av skit. skit och Coca Cöl. Längst ner i botten på honom ligger några påsar snarr och skräpar också.
  Fråga honom om han testat nya Blackburken.
  Fråga honom om han testat gamla Blackburken.
  Fråga honom om han ens vet vart highlights ligger. Då trasslar han in sej i dessa lögner igen.
  Delvis är det därför han har svarta prickar på tungan- alla lögner har gjort den oljig och hal. men också för att sist jag bjöd över snubben så misstog han munsprej med en gammal svart Carlofon jag hade liggandes i skrubben där han gillar att hålla till. Det är inte alltså inte snuset som färgat hans tänder bruna vad det än är för någon lam lögn han försöker koka ihop.
  Angående "riksknaset i orten" så står jag fast vid mitt ord. Ett dovt morrande följt av ett gällt skall, lurvig päls och gnistrande huggtänder! Fet knas jao.
  Fan, för allt jag vet kunde det lika gärna kunnat vara Snömannen...
  Yikes.

  SvaraRadera
 8. Johan! Seriöst nu. Glömde jag min lur hemma hos er igår? Jag håller på och letar mej galen. Kolla det snälla.

  SvaraRadera
 9. "Anonym sa" var ordet.. hahaha...
  För övrigt är det toyigare än wanda att dja med en laptop skulle jag va ansvarig för det här haket skulle en så toyig tönt wannabe dj bild aldrig få smyga sig in. Yall know i´m right! Right? Ge mig inloggningen till det här haket så ska visa DJ.
  /E79

  SvaraRadera