söndag 29 mars 2009

P U B B.


PaintNut


Hitr


Mr LSD


React

YEAH YEAH! Gammalt och ganska nytt.
Söndag. hf!

tisdag 24 mars 2009

Panorama madness


Lite klipp och klistra från tidigare i år.

torsdag 19 mars 2009

onsdag 18 mars 2009

Back in the game


Nu börjar det väl ivf bli lite varmare... eller? Är det någon som är sugen på att måla?

lördag 14 mars 2009

VA ERE FÖR MODE?!

Lördags-Moden är i full effekt!

söndag 8 mars 2009

pr0n flix







Graff to the bone.

torsdag 5 mars 2009

fLow tide.


Lite tråkigt känns det att gå "över" det senaste inlägget i och med att den Burnerväggen är en av mina absoluta favoriter. Alltime.
Min 5åriga kusin råkade av misstag hitta bilder på dessa yberfeta målningar vid sitt senaste besök och var mycket frågvis, efter att jag förklarat att det var "labyrinter" gav lillkusin tillslut upp försöken att hitta både vägar in och ut och deklarerade att labyrinter inte ska ha så mycket färger...
"VÄX UPP FIFFAN! DET ÄR JU SUPERFRESH!!" Hade jag lust att säga på skarpen men jag lät det slajda för den här gången. Kanske är det så att tags, throwies, bubbles och straightStyles passar Lil`Cuz bättre.. Time will tell.
Vid känsliga lägen då man blir ertappad med en skiss eller ett foto på en piece kan Graff alltid kallas för "labyrint" och funkar på barn ända upp i 8årsåldern ungefär. (Åven vissa lätt tröga vuxna människor har förts bakom ljuset utav denna fina rökridå.) Bortförklaringar i all ära, men det här är ett riktigt hett och väl beprövat tips jag fick av en god vän för länge sen nu.. You know who you are... Thanx mayne, och styr upp tellafonix!
OK, back to the LAB again.