torsdag 5 mars 2009

fLow tide.


Lite tråkigt känns det att gå "över" det senaste inlägget i och med att den Burnerväggen är en av mina absoluta favoriter. Alltime.
Min 5åriga kusin råkade av misstag hitta bilder på dessa yberfeta målningar vid sitt senaste besök och var mycket frågvis, efter att jag förklarat att det var "labyrinter" gav lillkusin tillslut upp försöken att hitta både vägar in och ut och deklarerade att labyrinter inte ska ha så mycket färger...
"VÄX UPP FIFFAN! DET ÄR JU SUPERFRESH!!" Hade jag lust att säga på skarpen men jag lät det slajda för den här gången. Kanske är det så att tags, throwies, bubbles och straightStyles passar Lil`Cuz bättre.. Time will tell.
Vid känsliga lägen då man blir ertappad med en skiss eller ett foto på en piece kan Graff alltid kallas för "labyrint" och funkar på barn ända upp i 8årsåldern ungefär. (Åven vissa lätt tröga vuxna människor har förts bakom ljuset utav denna fina rökridå.) Bortförklaringar i all ära, men det här är ett riktigt hett och väl beprövat tips jag fick av en god vän för länge sen nu.. You know who you are... Thanx mayne, och styr upp tellafonix!
OK, back to the LAB again.

5 kommentarer:

 1. yes yes i kno!
  styr upp snart!

  SvaraRadera
 2. Hehe, Greasen är ju värsta labyrinten foe'real!

  SvaraRadera
 3. labyrinyxstyle!

  SvaraRadera
 4. PoorUgly Lyxyacht..

  SvaraRadera
 5. kontorslandskaps ritningar brukar ja säga, men de beror ju helt på vad för stil man kör:)

  SvaraRadera