fredag 19 september 2008

På skadebänken..

Igår kväll var snudd på hela PUBB samlat över några bira (eller schweppes) och bra musik. Yesr fanns inte på plats av förklarliga skäl då han lämnat oss för varmare breddgrader över vintern. Någon vi däremot hade räknat med var Mr P-Nut. Tidigare i veckan deklarerade han om en allergisk reaktion mot alla myggbett han dragit på sig, inget vi andra tog på så stort allvar. Några sömnlösa nätter och ett läkarebesök senare skulle det visa sig betydligt värre än så. Herr Huggorm och Fröken Fästing hade nämligen varit framme, och dom misstänkta myggbetten visade sig vara en skön dos med gift och lite klassisk borelia.
Vi tror på en kort skadetid och hoppas att se honom på banan snart igen. Krya på dig kompis och kom ihåg. Real men cry!!

6 kommentarer:

 1. men vafan?
  cry me a river!

  SvaraRadera
 2. Ja, det stämmer. Jag är toxic som Britney.. Viper venom vains. Tydligen är det inte bara polis, väktare och böter som man ska försöka undvika..
  Back in notime.

  /PAINTNUTZ#1!

  SvaraRadera
 3. Åh fan, Mr P hoppas allt löser sig. Vi hörs i dagarna kompis.
  / Vesslan

  SvaraRadera
 4. Den stora frågan vart du var "Vesslan"? DU har ju verken borelia eller flyttat, och det är faktiskt dom ända anledningarna jag kan komma på för att hoppa över en kväll med gänget. Och då ska man komma ihåg att båda dessa orsaker fan är gränsfall...

  SvaraRadera
 5. Eller hur!
  vesslan ha lixom lite att förklara.

  SvaraRadera
 6. Nu blev det genast lite pinsamt här. Jag vet att jag inte har varit med på senaste. Vad ska jag säga, det har varit mycket med annat! Ingen ursäkt endast en förklarning. Vi syns snart!
  / V to the Essla

  SvaraRadera