måndag 1 oktober 2007

WHAT WENT DOWN IN ROMA?....
......oh! here is a little quiz for you?
is it a skirt, is it a dress or is it a t-shirt?
please let us know.

12 kommentarer:

 1. de e för fan e brud med skitkort klänning!

  SvaraRadera
 2. Är du helt säker? Det kan ju vara en brud med ett långt linne.

  /Disco 83

  SvaraRadera
 3. Ja "skirt" kan man ju direkt förstå att de inte är eftersom det är en kjol, sträcker sig från höfterna och ner: http://en.wikipedia.org/wiki/Skirt

  Sen är det frågan om det är en klänning eller t-shirt. ser ut att vara ett halvdant försök att göra en klänning av just en t-shirt, man kan disskutera hur väl resultatet blev, men klänning får det nog betäcknas som (om än en väldigt väldigt kort sådan).

  /Basse ;)

  SvaraRadera
 4. Va!?!

  de e ju ett jättekonstigt hängsle.
  ser ju vem som hellst.

  SvaraRadera
 5. Jag gillar att hon visar så mycket BH. Klassisk Hoodrat style. Annars tycker jag att det är en sjukt kul diskution på en graff blogg. Keep it up!

  SvaraRadera
 6. Kan det inte vara någon typ av loose bad dräkt då? Jag är inte ens säker på att det är en tjej längre.

  SvaraRadera
 7. DE ÄR EN HORA, PUNKT SLUT

  SvaraRadera
 8. Det är ingen hora det är mode, det är trend det är fashion. vad vet du, har du vart i rom eller. Nä läs vidare din svensk damtidning eller damernas värld om du inte kan uppskatta en stilsäker och känslig guzz av högsta klass.

  SvaraRadera
 9. Jag skulle vilja citera Kurir första gången han såg den här bilden. "Vilket jävla cykelställ, Där skulle man vilja parkera BMX´n!"

  SvaraRadera
 10. hörru!!

  /kuriren.

  SvaraRadera
 11. Till Göran G! Är det du Göran Gillinger? Vad hände egentligen. Trodde att karriären skulle sätta fart på riktigt efter 30:e November. Du har alltid varit svag för kjoltygen din gamla hingst där!

  SvaraRadera