lördag 26 januari 2008

Alone up in this bitch..

Ensam är stark men nu behövs mer knark åt på dem alla. Jalla!!

söndag 20 januari 2008

Ya´ll know what time it is!!

Its årskrönika time! Nix, inte den här gången heller. I cant be caught up in all this hype...
Så jag lägger upp en slurrburks tills hajpen lägger sej. Peace!

måndag 14 januari 2008

SOUNDTRACK OF OUR LIVES. pt.5

....its been a longtime comming!

Efter vad man kan kalla en av de hårdaste party perioderna vi någonsin varit med om är detta det enda som ekar i våra öron:

ni förstår nog varför....

lördag 5 januari 2008

I väntan på årskrönikan ...


Snart kommer den, vi måste bara sluta festa först.

tisdag 1 januari 2008

Thunderkingz/Tårta på Tårta...

Vi i PUBB har aldrig sagt stopp när det kommer till för mycket av det goda. "Extra allt" blev till en slags lifestyle när brutala brursor, stenhårda storasyrror, galna grannar och hårdingar runt hörnet lärde oss att aldrig nöja sej med något mindre än cok mycket mesta av det bästa.
"Tårta på tårta"gjorde oss fetare än fetast. Back in the day när 30 thunderkings var 10 thunderkings mer än 20 thunderkings så tjall vi all thunderkings och bomba din trappuppgång. Sen vi solong, long gone..
Mmm vilka minnen...
En gammal god och fin traditition som vi med ömhet och visdom överlämnat till den lite yngre generationen av småsyskon och shunos som gillar när det låter BLAAM!!
Sen typ 2004 är Thunderkings förbjudna i Sverige, men fyverkerier och andra explosiva pieces såsom "Tårtor" är fortfarande tillgängligt för dessa unga eldsjälar som brinner för att blasta av en sprakande parad. Med detta relativt nya förbud finns det nu inga andra möjligheter än att med tårta på tårta på tårta på tårta köra de galnaste färgburners som någonsin skådats i din trappuppgång.
Tårta på tårta dessa dagar is a piece of cake. YUM!